divider

Bruidsjurken

Lotus

Prijs in winkel bekend

Deze prachtige jurk heeft een diep decolleté, de jurk is voorzien van een motiefje wat hem heel apart maakt en het topje is bezet met kant. Ook is er een bijpassend halsje bij te verkrijgen wat een nog chiquere uitstraling geeft.

Kleur: Champagne
Ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Magnolia

Prijs in winkel bekend

Deze fantastische jurk bestaat uit laagjes wat leuk zwierig om je heen hangt. Het topje is bezet met meerdere pailletten en kraaltjes. Hij heeft een lange sleep en is voorzien van een vetersluiting.

Kleur: Champagne en Ivoor
Ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Klaproos

Prijs in winkel bekend

Prachtige a-lijn glitterjurk met een wijd uitlopende rok. De top is gemaakt van prachtig kant, en versierd met pailletten en steentjes. De subtiel glimmende tule rok bestaat uit meerdere stoflagen voor een groots effect. Met vetersluiting.

Kleur: Ivoor
Leverbaar in meerdere kleuren.
Ook leverbaar met mouwen of bandjes.
Bijpassend kanten jasje verkrijgbaar.

Witte regen

€875,-

Grote ‘Sissy achtige’ prinsessenjurk met zeer lange sleep. Kant applicaties op de rok (welke ook weggelaten kunnen worden) Afhangende mouwtjes voor een speels effect in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Vetersluiting aan de achterzijde.

Kleur: Champagne
In alle kleuren leverbaar

Vergeet me nietje

€875,-

Prachtige a lijn jurk. Het strapless lijfje heeft een bloemenpatroon, dat subtiel doorloopt in de rok. Aan de onderkant heeft deze jurk een mooie kanten rand ( die je ook weg kan laten ) De jurk heeft een sleep en een vetersluiting aan de achterkant.

Kleur: Champagne
In alle kleuren leverbaar.

Indien gewenst kan het hele bloemenpatroon verwijderd worden.

Ook leverbaar met mouwen of bandjes.

Vetersluiting kan vervangen worden door ritssluiting.

Pioenroos

Prijs in winkel bekend

Opvallende jurk, gemaakt van vele laagjes glittertule, die de jurk een groot en vol effect geven. De hartvormige strapless top is rijkelijk bezet met pailletten en steentjes.de jurk heeft een sleep en is voorzien van een ritssluiting.

Kleur: Champagne (bovenlijf), wit (rok)
Ook in Ivoor verkrijgbaar.

Jasmijn

€750,-

Elegante champagnekleurige jurk, lijfje met bloemmotief. Door de tule onderrok loopt een subtiel glitter patroon. De jurk heeft een sleep, en een ritssluiting met daarboven doorlopende knoopjes op de rug.

Kleur: Champagne
Ook in Ivoor leverbaar.

Fluitenkruid

Prijs in winkel bekend

Zwierige aparte bruidsjurk in laagjes. Met prachtige losse mouwen die in de avond uit kunnen waardoor je weer een ander effect krijgt met de jurk. De jurk is gemaakt van chiffon.

Kleur: Ivoor

Lentetulpje

€650,-

Chique bruidsjurk gemaakt van satijn. Het kanten topje heeft een diepte V-hals en kan gecompleteerd worden met een strik. Door een grotere hoepel eronder te dragen krijg je een nog mooier effect. Met sleep en ritssluiting met knoopjes.

Kleur: Ivoor

Madelief

€775,-

Zachte champagne kleurige jurk, met een diep decolleté en bloemversieringen op het lijfje. De rok heeft een extra overhangende laag van tule, die mooi openvalt en de jurk daarmee een groter lijkend effect geeft.

Kleur: Champagne
Ook in Ivoor verkrijgbaar

Anemoon

€300,- (laatste artikel)

Korte chique bruidsjurk van rustige tule met een mooie bloem applicatie Ook met tule onderrok voor een groter effect.

Kleur: Ivoor

Sneeuwklokje

€450,-

Fantastische pittige korte bruidsjurk van heel mooi kant. Ook te dragen met tule onderrok voor een meer Rock & Roll effect. Met vetersluitting

Kleur: Ivoor

Ranonkeltje

€675,-

Elegante, nauw aansluitende jurk van kant, met subtiel patroon van kant over de gehele jurk. Mooie hartvormige hals topje sluit strak aan. Met sleep, en vetersluiting aan de achterzijde. Kan eventueel met een mouwtje

Kleur: Ivoor

Duizendschoon

Prijs in winkel bekend

Elegante A-lijn jurk met een diep decolleté. Het lijfje is rijkelijk bezet met parels en pailletten, die subtiel doorlopen in de tule rok. De jurk heeft een sleep en een ritssluiting. Ook met vetersluiting verkrijgbaar.

Kleur: Ivoor

Roos

€650,-

Soepel vallende A-lijn jurk in vintage look. Het kante lijfje sluit mooi aan bij de jurk. Gemaakt van Chiffon. Met sleep en ritssluiting met daarboven knoopjes aan de achterkant.

Kleur: Ivoor

Mimosa

€800,-

Stijlvolle aansluitende bruidsjurk van satijn en kant. Doorlopend tot de nek voor een elegante uitstraling. Met sleep en ritssluiting aan de achterzijde.

Kleur: Ivoor

Calla

€550,-

Satijnen bruidsjurk met glimmende applicaties op het bovenlijfje die terugkomen op de rok en sleep. Vetersluiting aan de achterzijde. Door er een grotere hoepel onder te dragen krijg je een ander effect.

Kleur: Ivoor

Sering

€850,-

Hele mooie ‘sissy achtige’ bruidsjurk van tule met een mooi kanten lijfje die doorloopt in de rok voor een A-lijn effect op het topje zitten pailletten en steentjes. Hij heeft een mooie sleep en een vetersluiting aan de achterkant.

Kleur: Ivoor
In meerdere kleuren verkrijgbaar.

Kamille

€650,-

Rustige bruidsjurk van voile met kant applicaties op de rok met een sleep en een vetersluiting aan de achterzijde. De jurk heeft een mooi hartvormig lijfje.

Kleur: Ivoor

Lelie

€500,-

Prachtige bruidsjurk die bestaat uit laagjes voile waardoor die heel bewegelijk lijkt en luchtig. Hij heeft een mooie sleep en een vetersluiting aan de achterzijde.

Kleur: Ivoor

Boterbloem

€500,-

Mooie satijnen bruidsjurk waarbij het lijfje door de lijnen een slank effect geeft. Met zilveren applicaties en subtiele schouderbandjes. De jurk is voorzien van een sleep en vetersluiting.

Kleur: Ivoor

Lavendel

€400,- (Laatste artikel)

Deze bruidsjurk heeft een A-lijn met een kanten topje wat wordt doorloopt in de jurk. De rok is gemaakt van voile die luchtig over de bruidsjurk heen valt. Hij is voorzien van een ritssluiting.

Kleur: Ivoor

Annabel

€300,- (Laatste artikel)

Deze jurk heeft een strakke onderrok met daaroverheen wijde tule wat prachtig mooi wappert in de wind. Het lijfje is strapless. Voorzien van een ritssluiting en sleep.

Kleur: Ivoor

Camelia

€650,-

Prachtige A-lijn jurk van tule en kant waarbij het lijfje doorloopt in de mouwtjes. Door er een wijdere hoepel onder te dragen krijg je een ‘sissy achtige’ jurk. Deze bruidsjurk heeft geen sleep en een ritssluiting aan de achterkant.

Kleur: Ivoor

Iris

€300,- (Laatste artikel)

Deze mooie jurk is gemaakt van satijn en heeft kanten applicaties op het bovenlijfje. Hij is voorzien van een sleep en heeft een vetersluiting.

Kleur: Ivoor

Foto-Ingrid-small
divider

Maak een pasafspraak

Voor jouw perfecte jurk

Ben je enthousiast geworden van onze jurken en prijzen?
Dan kan je een pasafspraak maken bij ons!
Je wordt dan persoonlijk en ontspannen geholpen op ons adres.